Nanologica utökar lanseringsturné efter mycket gott mottagande

Efter en lyckad första aktivitet på den globala lanseringsturnén av bolagets silika för preparativ kromatografi, NLAB Saga®, utökar Nanologica turnén med deltagande vid ytterligare kromatografikonferenser.

Lanseringen av bolagets silika för preparativ kromatografi startade på konferensen Purify’22 Chromatography Purification Conclave den 7 april i Hyderabad, Indien, där produkterna fick ett mycket gott mottagande. Nanologica har mot bakgrund av detta utökat sin lanseringsturné med ytterligare konferenser för kromatografi. Bolaget planerar att delta vid följande konferenser under 2022:

Vi har nyligen kommit hem från en mycket lyckad första konferens i Hyderabad i Indien. Det är fantastiskt att återigen kunna resa och träffa kunder och att få presentera NLAB Saga® som vi ser kan bidra till stora kostnadsbesparingar för peptidtillverkande företag. Efter att många tillverkare under pandemin hjälpts åt med framtagande av Covid-19-vaccin ser vi nu en mycket stor aktivitet kring utvecklandet av peptider. Intresse för vår produkt är större än väntat och vi ser mycket fram emot den fortsatta lanseringen ”, kommenterar Nanologicas vd Andreas Bhagwani.

Ett kontinuerligt uppdaterat konferensschema återfinns i Nanologicas kalender på bolagets hemsida.

 

För att boka ett möte eller för att få ytterligare information, vänligen kontakta:

Johanna Johansson, Director IR, Communications and Marketing
Tel: +46 72 211 21 90 eller e-mail: ir@nanologica.com

 

Om Nanologica AB (publ)
Nanologica tillverkar, utvecklar och säljer nanoporösa silikapartiklar för tillämpningar inom life science. Nanologica är världsledande när det gäller att kontrollera form, storlek, porositet och ytegenskaper hos silikapartiklar, vilket skapar möjligheter för att ta fram unika produkter. Genom de två affärsområdena, drug development och kromatografi, strävar bolaget efter att öka tillgänglighet till innovativa behandlingar och kostnadseffektiva läkemedel inom sjukvården, till gagn för patienter runt om i världen. Inom drug development tillhandahåller Nanologica en unik drug delivery-plattform för lokal leverans av läkemedel till lunga i syfte att tillhandahålla nya behandlingsmöjligheter för patienter med lungsjukdomar. Inom kromatografi strävar bolaget efter att göra diabetesläkemedel tillgängligt för fler behövande patienter genom att sänka kostnaden för tillverkningen. Nanologica har huvudkontor i Södertälje och Nanologicas aktie (NICA) är listad för handel på Nasdaq Stockholm sedan 29 mars 2022. För ytterligare information, vänligen besök www.nanologica.com.

 

2022-04-12 Nanologica utökar lanseringsturné efter mycket gott mottagande

Share this: