Nanologica anlitar Roger Belusa som Chief Medical Officer

Nanologica anlitar Roger Belusa som Chief Medical Officer i syfte att stärka organisationen inom bolagets affärsområde drug development.

Roger Belusa är i grunden läkare och forskare och har jobbat inom life science-området i närmare 20 år, varav de senaste 13 åren på Ipsen Nordic som Medical & Scientific Advisor. Hos Nanologica kommer Roger primärt att arbeta med bolagets interna drug development-projekt.

Det är mycket glädjande att vi knutit till oss Roger som Chief Medical Officer. Rogers kompetens och erfarenhet kommer vara oerhört värdefull i den fortsatta utvecklingen av våra interna projekt, liksom i kontakten med externa partners.”, kommenterar Kia Bengtsson, Director Drug Development.

Roger Belusa kommer att arbeta på halvtid för Nanologica med start 1 september.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Johanna Johansson, IR Nanologica
Tel: + 46 72 211 21 90
eller e-post: johanna.johansson@nanologica.com

Om Nanologica AB (publ)
Nanologica grundades 2004 och är ett nanoteknikbolag som utvecklar nanoporösa silikapartiklar för tillämpningar inom life science. Nanologica är världsledande i att styra form, typ av porositet samt ytegenskaper hos silikapartiklar. Denna kompetens används dels inom drug development, dels inom kromatografi, en teknik som används för separation och rening av läkemedelsprodukter på marknaden och under utveckling. Bolagets mission är att bidra till bättre och billigare behandlingar för patienter världen över genom teknikplattformen NLAB Silica™. Bolagets aktie (NICA) är listad för handel på Spotlight Stock Market. För ytterligare information, besök www.nanologica.com.