Nanologica adderar ny produkt till portföljen av analytiska kolonner

Nanologica utökar portföljen av analytiska kolonner med kolonnen SVEA™ Amino som ett led i fortsatt utveckling för att förse marknaden med efterfrågade produkter.

 SVEA™ Amino är en kolonn tillverkad av Nanologicas silika, funktionaliserad med en aminopropylgrupp. Kolonnen kan användas inom reversed phase HPLC, normal phase HPLC och HILIC och rekommenderas exempelvis för separation av olika sockerarter.

Den här produkten har tagits fram baserat på efterfrågan hos kunder. Vi för en nära dialog med såväl distributörer som kunder för att på bästa sätt kunna möta upp kundernas behov. Det är en av flera produkter vi jobbat med senaste tiden och jag ser fram emot att lansera ytterligare produkter i vår analytiska portfölj inom kort”, säger Nanologicas vd Andreas Bhagwani. 

Mer information om Nanologicas kolonner finns på bolagets hemsida https://nanologica.com/chromatography/.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Johanna Johansson, IR Nanologica
Tel: +46 72 211 21 90 eller e-mail:
johanna.johansson@nanologica.com

Om Nanologica AB (publ)
Nanologica grundades 2004 och är ett nanoteknikbolag som utvecklar nanoporösa silikapartiklar för tillämpningar inom life science. Nanologica är världsledande i att styra form, typ av porositet samt ytegenskaper hos silikapartiklar. Denna kompetens används dels inom drug development, dels inom kromatografi, en teknik som används för separation och rening av läkemedelsprodukter på marknaden och under utveckling. Bolagets mission är att bidra till bättre och billigare behandlingar för patienter världen över genom teknikplattformarna NLAB Silica™ och NLAB Spiro™. Bolagets aktie (NICA) är listad för handel på Spotlight Stock Market. För ytterligare information, besök www.nanologica.com
.